Helaas, de pagina die u zoekt, bestaat niet

Probeer het hieronder eens met een gerichte zoekopdracht. Of gebruik het hoofdmenu bovenin om de pagina te vinden die u zoekt.

Vergelijkbare pagina's

  • Pilot Innovatietraineeship: samenwerking rond groene innovatievraagstukken

    Hogeschool Van Hall Larenstein is een van de 12 hogescholen die meedoen aan de Pilot Innovatietraineeship. Dit traineeship heeft als doel om de onderzoeksrelatie tussen hogescholen en het mkb te versterken

  • Innovatiefestival TEKNOWLOGY 2024

    Het innovatiefestival TEKNOWLOGY combineert onderzoek, technologie, innovatie en valorisatie om te verbinden en te inspireren.

  • Innovatiemiddag testen op een festival

    Op 19 januari organiseren we samen met Innofest een innovatiemiddag over de mogelijkheden die we bieden om je innovatie uit onderzoek te testen op een festival of sportevenement.

  • Missiegedreven Innovatiebeleid

    De samenleving staat voor grote maatschappelijke en economische uitdagingen. Om haast te maken met oplossingen heeft het kabinet het Missiegedreven Innovatiebeleid ontwikkeld. Regieorgaan SIA onderschrijft dit beleid en zet hier financiering op in.

  • Innovatietrainee hogeschool helpt mkb met innoveren

    Hogescholen en het midden- en kleinbedrijf (mkb) gaan samenwerken om het innovatief vermogen van het mkb te vergroten. Dat gebeurt via het innovatietraineeship. Een initiatief van het ministerie van EZK, de topsectoren Chemie, Agri & Food en Logistiek, de Vereniging Hogescholen en Regieorgaan SIA.

  • Pilot Innovatietraineeship: lessons learned in Groningen

    Hanzehogeschool Groningen is een van de 12 hogescholen die meedoen aan de pilot Innovatietraineeship. Doel van de pilot is de onderzoeksrelatie van de hogeschool met het mkb te versterken. Zodat het mkb innovatiever wordt en de hogeschool haar kennispositie in de regio versterkt. Wat zijn de ervaringen van de deelnemers in Groningen?

  • Nanda Piersma: “We zoeken oplossingen voor actuele problemen in de stad”

  • Nieuwsbrief

    Regieorgaan SIA verstuurt maandelijks een digitale nieuwsbrief.

  • Minister: "lectoraten dragen bij aan onderwijs, onderzoek en innovatie"

    Minister Ingrid van Engelshoven (ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap) heeft in een brief aan de Tweede Kamer uitleg gegeven over de definitie en rol van lectoraten van hogescholen.

  • Het vizier op scherp

    Regieorgaan SIA op weg naar een volwaardige positie van het praktijkgericht onderzoek. Rapport Evaluatiecommissie Nationaal Regieorgaan Praktijkgericht Onderzoek SIA. Juli 2020.