Helaas, de pagina die u zoekt, bestaat niet

Probeer het hieronder eens met een gerichte zoekopdracht. Of gebruik het hoofdmenu bovenin om de pagina te vinden die u zoekt.

Vergelijkbare pagina's

  • Innovatiefestival TEKNOWLOGY 2024

    Het innovatiefestival TEKNOWLOGY combineert onderzoek, technologie, innovatie en valorisatie om te verbinden en te inspireren.

  • Pilot Innovatietraineeship: samenwerking rond groene innovatievraagstukken

    Hogeschool Van Hall Larenstein is een van de 12 hogescholen die meedoen aan de Pilot Innovatietraineeship. Dit traineeship heeft als doel om de onderzoeksrelatie tussen hogescholen en het mkb te versterken

  • Innovatiemiddag testen op een festival

    Op 19 januari organiseren we samen met Innofest een innovatiemiddag over de mogelijkheden die we bieden om je innovatie uit onderzoek te testen op een festival of sportevenement.

  • 16e groep voltooit Leergang Bouwstenen voor succesvol praktijkgericht onderzoek

    Onlangs ontvingen de deelnemers van groep 1, 2022-2023 van hun bewijs van deelname bij hogeschool Windesheim in Zwolle van de leergang over onderzoek voor en door hogescholen.

  • Sociale robots op de winkelvloer

    Welke klanten maken in een winkel gebruik van een servicerobot die hen persoonlijk bedient? In een consortium met TMO Fashion Business School en VU Amsterdam onderzocht Tibert Verhagen van de Hogeschool van Amsterdam welke kansen servicerobots kunnen bieden voor ondernemers.

  • Betekenisvolle dialogen met sociale robots

    We zien steeds meer mogelijkheden voor de inzet van sociale robots, maar kunnen robots ook een betekenisvolle dialoog voeren met iemand met dementie? Dit onderzochten onderzoekers van de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht (HKU) samen met literatuurorganisatie Wintertuin, ArtEZ University of the Arts, de Vrije Universiteit Amsterdam (VU) en zorginstellingen AxionContinu en Vitalis WoonZorg Groep.

  • Nanda Piersma: “We zoeken oplossingen voor actuele problemen in de stad”

  • Nieuwsbrief

    Regieorgaan SIA verstuurt maandelijks een digitale nieuwsbrief.

  • Missiegedreven Innovatiebeleid

    De samenleving staat voor grote maatschappelijke en economische uitdagingen. Om haast te maken met oplossingen heeft het kabinet het Missiegedreven Innovatiebeleid ontwikkeld. Regieorgaan SIA onderschrijft dit beleid en zet hier financiering op in.

  • Innovatietrainee hogeschool helpt mkb met innoveren

    Hogescholen en het midden- en kleinbedrijf (mkb) gaan samenwerken om het innovatief vermogen van het mkb te vergroten. Dat gebeurt via het innovatietraineeship. Een initiatief van het ministerie van EZK, de topsectoren Chemie, Agri & Food en Logistiek, de Vereniging Hogescholen en Regieorgaan SIA.