Helaas, de pagina die u zoekt, bestaat niet

Probeer het hieronder eens met een gerichte zoekopdracht. Of gebruik het hoofdmenu bovenin om de pagina te vinden die u zoekt.

Vergelijkbare pagina's

  • Programma Praktijkkennis voor Voedsel en Groen

    Het onderzoeksprogramma Praktijkkennis voor Voedsel en Groen richt zich op het verder ontwikkelen van de kennisinfrastructuur in het groene domein én oplossingen voor maatschappelijk relevante vraagstukken in het groene domein.

  • Voedsel en Groen: Verdiepingsregeling voor duurzame bedrijfsovername

    Het groene domein kent tal van maatschappelijke relevante en urgente vraagstukken. Met de Verdiepingsregeling voor duurzame bedrijfsovername, onderdeel van het programma Praktijkkennis voor Voedsel en Groen, roept Regieorgaan SIA hogescholen op onderzoek te doen binnen dit thema.

  • Lancering PIT #4 Energietransitie & Duurzaamheid

    Donderdag 22 juni verschijnt de 4e editie van PIT magazine. Dit nummer staat in het teken van het thema Energietransitie & Duurzaamheid. Het 1e exemplaar wordt overhandigd tijdens het New Energy Forum - Step into the transition. Het magazine is daarna ook digitaal te lezen.

  • Startbijeenkomst Ketenafspraken op duurzaamheids initiatieven in de landbouw

    Regieorgaan SIA organiseert op 4 december een online startbijeenkomst rondom de subsidieregeling Thematische vraagstukken op het thema Ketenafspraken op duurzaamheidsinitiatieven in de landbouw. Wil je meer weten over deze ronde of ben je op zoek naar consortiumpartners? Neem dan deel aan deze bijeenkomst.

  • Voedsel en Groen: Thematische vraagstukken

    Het groene domein kent tal van maatschappelijke relevante en urgente vraagstukken. Met de regeling Thematische vraagstukken, onderdeel van het programma Praktijkkennis voor Voedsel en Groen, roept Regieorgaan SIA hogescholen op onderzoek te doen binnen een aantal vastgestelde thema’s.

  • Europees onderzoek naar algen als voedselbron

    In het Europese onderzoeksproject ValgOrize werken onderzoekers uit verschillende landen rondom de Noordzee samen om algen als voedsel voor mensen te optimaliseren. HZ University of Applied Sciences is partner in dit project dat internationaal onderzoek naar duurzamer voedsel samenbrengt.

  • De Koplopers: Voedsel voor de metropool

    Aflevering van De Koplopers met lector Patrick Huntjens.

  • Duurzame lingeriestartup dankzij Take-off hbo

    HKU-studentes Joana en Ellen zochten tevergeefs naar duurzame én mooie lingerie. Met behulp van een Take-off hbo-subsidie onderzochten ze met medestudenten en een docent of ze dit met behulp van restafval van bananenbomen konden ontwikkelen. Inmiddels staan de duurzame slips open voor pre-order.

  • Groen licht voor nationaal expertisecentrum voor wetenschap en samenleving

    Minister Dijkgraaf van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) maakt bekend dat het nationaal expertisecentrum voor wetenschap en samenleving er gaat komen. Op 12 april boden kwartiermakers Ionica Smeets (Universiteit Leiden) en Alex Verkade (Regieorgaan SIA/NWO) hun advies aan de minister aan.

  • Werken aan duurzame verbindingen

    Goederenvervoer vanuit de haven naar het achterland gebeurt via een corridor: een vast traject via weg, water of spoor. De SPRONG-groep Greening Corridors zet zich in om deze corridors beter te benutten en te verduurzamen.