De Koplopers #7

  • Feb. 14, 2022

De Koplopers gaat door in 2022. Op 14 februari vindt de 7e editie plaats, met onder andere Frederike Praasterink, lector Future Food Systems aan de HAS Hogeschool.

Het programma

Teun van de Keuken ontmoet deze keer onder meer Frederike Praasterink, lector Future Food Systems aan de HAS Hogeschool. Zij doet onderzoek naar systeeminnovatie in de agrofood en ontwikkelde een visie voor een toekomstbestendiger voedselsysteem.

Meer informatie volgt.

De sprekers

Meer informatie volgt.

Praktische informatie

De uitzending vindt plaats op maandag 14 februari om 19.30 uur bij debatcentrum De Balie. De uitzending is gratis te volgen via de website van De Balie.

Over De Koplopers

Regieorgaan SIA organiseert de debatreeks De Koplopers in samenwerking met De Balie. In de serie De Koplopers bespreken we de grootste maatschappelijke vraagstukken die we in Nederland de komende jaren samen het hoofd moeten gaan bieden. Elke keer staan twee koplopers centraal: waarom lukt het bij hun wel, en waarom kunnen of willen hun buren nog niet mee in de transitie? Deze vraag beantwoorden we met lectoren van hogescholen die praktijkgericht onderzoek doen.