Event Nationaal Plan Hoofdzaken

  • Nov. 28, 2022

Ruim een jaar geleden werd het Manifest Hoofdzaken gelanceerd. Doel: het creëren van structurele financiering voor een nationaal kennis- en innovatieprogramma hersen- en psychische gezondheid. Op 28 november vanaf 14.30 uur vindt een evenement plaats om te komen van ambitie tot actie. Geïnteresseerden kunnen het evenement bij Wicked Grounds in Amsterdam gratis bijwonen.

Nationaal Plan Hoofdzaken

Programma

Onder voorzitterschap van Inge Diepman, en in het bijzijn van ambassadeurs, ondersteuners en initiatiefnemers van Hoofdzaken, waaronder lector Ton Santink, nemen we je graag mee in wat er tot nu toe bereikt is en wat er voor het komende jaar op stapel staat. Daarnaast bieden we voldoende ruimte om tijdens deze middag te netwerken.

14.00 – 14.30 uur: Ontvangst met koffie en thee

14.30 – 16.00 uur: Van ambitie naar actie
We voeren het gesprek aan tafel onder leiding van Inge Diepman. Welke beweging is in gang gezet en hoe kijken de tafelgasten daar tegen aan? Welke inspiratie kan Nationaal Plan Hoofdzaken meenemen nu we kansen gaan omzetten in acties?

16.15 – 17.00 uur: Break-out sessies
In kleiner gezelschap gaan we in gesprek over de kansen, de mogelijkheden en de keuzes waar we nu voor staan. We organiseren verschillende onderwerpen voor deze break-out sessies. Bij bekendmaking van het volledige programma, enkele weken voorafgaande aan 28 november, nodigen we je uit om als deelnemer je voorkeur kenbaar te maken. Heb je een onderwerp dat je graag in een break-out aandacht ziet krijgen? Laat ons dat vooral weten via het aanmeldformulier.

17.00 – 18.00 uur: Netwerken en napraten

Meer weten over deze bijeenkomst?

Neem dan contact op met:

Annejet Spierenburg
Programmamanager

KIEM Sport