Lunchen met de lector: Janine Stubbe

  • Feb. 16, 2021

Lunchtijd! Een kopje soep, een knapperig broodje, een smoothie. Vandaag, 16 februari, kun je lunchen met Janine Stubbe, lector aan Codarts Rotterdam. Zij vertelt over haar werk als onderzoeker en met name over Pearl: Performing artists and Athlete Research Lab. Eet smakelijk!

Interviewserie Lunchen met een lector

De komende maanden organiseert Regieorgaan SIA samen met New Scientist een serie interviews met lectoren van hogescholen.
De rechtstreekste uitzendingen zijn van 12.00 tot 12.30 uur. In dat half uur krijg je een goed beeld van een onderzoeker en zijn of haar onderzoek.

Janine Stubbe

In de eerste aflevering staat Janine Stubbe centraal. Het Performing artists and Athlete Research Lab is het eerste onderzoeksproject ter wereld dat onderzoek doet naar de fysieke en mentale gesteldheid van podiumkunstenaars (dansers en musici). Ook atleten hebben baat bij het onderzoek. Partners zijn onder andere voetbalclub Feyenoord en het Nederlands Danstheater.

Uitzending en interview

De uitzending is live te volgen via de website van New Scientist. Je leest daar nu alvast een interview met Janine Stubbe.