Matchmaking SPRONG

  • Oct. 8, 2020

We organiseren een digitale matchmakingsbijeenkomst rondom SPRONG én onze andere regelingen binnen het Missiegedreven Topsectoren- en Innovatiebeleid. Alle geïnteresseerden van hogescholen zijn welkom.

Samenwerking tussen hogescholen bevorderen

In de bijeenkomsten richten we ons hoofdzakelijk op het bevorderen van samenwerking en afstemming tussen hogescholen rondom SPRONG-aanvragen. Ook is er aandacht voor onze andere financieringsinstrumenten die we inzetten in het Missiegedreven Topsectoren- en Innovatiebeleid, zoals L.INT, KIEM en Innovatietrainees.

We hopen je op deze manier een beeld te geven van hoe onze verschillende instrumenten de strategische keuzes van je hogeschool kunnen ondersteunen.

Deelsessies

Onderdeel van de bijeenkomst zijn een aantal uitgebreidere deelsessies rond de 6 Kennis- en Innovatie Agenda’s (KIA’s). De deelsessie zijn bedoeld voor matchmaking op de gekozen KIA.

Inschrijven

De digitale bijeenkomst vindt plaats op 8 oktober 2020 van 14.00 tot 16.30 uur. Alle geïnteresseerden werkzaam bij een hogeschool zijn van harte welkom om aan te sluiten. Inschrijven kan via ons webformulier tot en met uiterlijk 28 september. Enkele dagen voorafgaand aan de bijeenkomst ontvang je meer informatie per e-mail, inclusief een link om deel te nemen aan de bijeenkomst.

Contact

Heb je een vraag over deze bijeenkomst? Neem dan contact op met:

Martje van Ankeren
Programmamanager

SPRONG, Deltapremie, Innofest