Online werkconferentie Netwerk Learning Communities

  • Dec. 13, 2021

Op 13 december (van 9.00 tot 12.30 uur) organiseert het landelijk Netwerk Learning Communities een (gratis) online werkconferentie onder het motto 'De praktijk verder brengen'. Centraal staan de verschillende aanpakken en perspectieven op learning communities en de wijze waarop de samenwerking rond leren-werken-innoveren verder versterkt kan worden.

Kruisbestuiving van onderzoek, beleid en praktijk

Hoe kunnen we bestaande kennis rond learning communities combineren, benutten en ontsluiten in instrumenten voor de praktijk? Op welke manier(en) kun je gezamenlijk leren faciliteren en stimuleren? En hoe komen we tot een gemeenschappelijke taal voor het inrichten, begeleiden en verduurzamen van Learning Communities? Denk en doe mee in deze kruisbestuiving van onderzoek, beleid en praktijk!

Het programma bestaat uit een plenair gedeelte en 3 rondes met interactieve breakoutsessies. Waarin je als deelnemer kennis kunt halen en brengen waarmee je je eigen netwerkpraktijk een stap verder brengt.

LinkedIngroep

Volg je de nieuwe LinkedIngroep van het Netwerk al? Vraag toegang tot dit platform, haal kennis op en deel zelf je informatie en activiteiten rond learning communities.