Presentatie magazine PIT Gezondheid & Zorg

  • Feb. 2, 2022

Op 2 februari wordt het 1e nummer van het magazine PIT online gepresenteerd. PIT laat zien hoe praktijkgericht onderzoek bijdraagt aan oplossingen voor de grote vraagstukken in de samenleving. Het thema van het 1e nummer is Gezondheid & Zorg. Volg de livestream vanaf 13.30 uur op de pagina van PIT.

Feestelijke presentatie van PIT

Op 2 februari presenteren we vanuit Pakhuis de Zwijger het 1e nummer van PIT. PIT is het nieuwe magazine van Regieorgaan SIA. Hierin laten we zien hoe praktijkgericht onderzoek van meerwaarde is voor de maatschappij en hoe hogescholen samen met andere partijen bijdragen aan oplossingen voor de grote vraagstukken in de samenleving. PIT ademt 100% praktijkgericht onderzoek!

Het 1e nummer heeft als thema Gezondheid & Zorg en wordt in een online programma gepresenteerd. Boegbeelden uit het veld worden uitgedaagd een pittig gesprek te voeren over de uitdagingen en kansen voor praktijkgericht onderzoek. De livestream is gratis te volgen. Maaike Schoon, bekend van Buitenhof, is de moderator van het programma.

Sprekers: Marcel Levi, (voorzitter NWO en internist) Carmen van Vilsteren (Topsector Life Sciences & Health), Petra Smeets (Hanzehogeschool Groningen, trekker thematafel Gezondheid en zorg) en AnneLoes van Staa (lector Transities in Zorg).
Huib de Jong, bestuursvoorzitter van Regieorgaan SIA, overhandigt het eerste exemplaar van PIT aan Carmen van Vilsteren.

Praktische informatie

Datum: 2 februari

Tijd: 13.30 tot 14.30 uur

Plaats: online via regieorgaan-sia.nl/pit