Presentatie PIT-editie Sleuteltechnologieën

  • Nov. 15, 2023

Op woensdag 15 november wordt de nieuwe editie van PIT-magazine gepresenteerd tijdens de Precisiebeurs in Den Bosch. Dit nummer laat zien hoe, en welke, sleuteltechnologieën een belangrijke rol spelen in praktijkgericht onderzoek rond vraagstukken op het vlak van bijvoorbeeld klimaat, gezondheid en veiligheid.

Helpende technologie

Effectieve energietransitie, andere voedselproductiemethodes, snellere en goedkopere medische diagnostiek: technologie kan ons helpen om de uitdagingen in de maatschappij de baas te zijn. Er gebeurt al ontzettend veel op dit gebied en hogescholen spelen met praktijkgericht onderzoek hierin een belangrijke rol. PIT Sleuteltechnologieën laat mooie voorbeelden en succesvolle ontwikkelingen zien.

Innovaties

De nieuwe editie wordt gelanceerd tijdens de tweedaagse Precisiebeurs: een vakbeurs voor technische professionals waar ontmoeten, samenwerken en kennisdelen centraal staat. Ruim 300 exposanten zijn aanwezig: bedrijven, kennis- en onderwijsinstellingen, overheden en incubators. Met paneldiscussies, pitches, een young talentprogramma en inspiratiesessies.

Claudia Reiner, bestuurslid van Regieorgaan SIA, overhandigt het eerste exemplaar van deze PIT-editie aan Marc Hendrikse, boegbeeld van de topsector HTSM. Het presentatiemoment vindt plaats om 10.30 uur, op het podium in Hal 2.
Wil je de beurs en/of de presentatie bezoeken? Bezoek is gratis na registratie.