Gloednieuwe SIA-website

1 September 2020

Regieorgaan SIA heeft een nieuwe website. Met sterk verbeterde en nieuwe functionaliteiten, een aangepast en uitgebreider informatieaanbod en een frisse eigentijdse vormgeving.

Financiering

Zo is het nu mogelijk om al onze subsidieregelingen in 1 overzicht te bekijken op de pagina Financiering. Je kunt filteren op type regeling en op openstaande rondes, zodat je ziet waarvoor je op dit moment kunt indienen. In het kalenderoverzicht zie je alle indienmomenten en sluitingsdata van de regelingen. Iedere rondepagina is voorzien van een tijdlijn, waarop je het proces van indienen en beoordelen kunt volgen.

Praktijkgericht onderzoek

Ook nieuw is het hoofdmenu-item Praktijkgericht onderzoek. Hieronder vind je bijvoorbeeld informatie over wat het praktijkgericht onderzoek is, lees je alles over de RAAK-award, Deltapremie en het SIA-congres en kom je meer te weten over bijvoorbeeld de inzet van Regieorgaan SIA binnen het Missiegedreven Topsectoren- en Innovatiebeleid.

Uitgelichte projecten

Onder Praktijkgericht onderzoek vind je ook ons overzicht met uitgelichte projecten van hogescholen. Met deze showcases geven we de websitebezoeker een beeld van de diversiteit van het praktijkgericht onderzoek. En krijg je als lezer meer inzicht in de verschillende manieren waarop met onze financieringsregelingen onderzoek wordt gedaan. Het aanbod met uitgelichte projecten wordt de komende tijd verder uitgebreid.

Doelgroeponderzoek

In de ontwikkelfase van deze nieuwe website hebben wij gesproken met diverse personen uit onze doelgroepen. Ook is een 1e versie van de site getest bij een aantal gebruikers. Veel dank aan alle lectoren, onderzoekers, subsidieadviseurs en (netwerk)partners voor hun medewerking!

Contact

Wil je meer informatie of heb je een vraag over de nieuwe website? Neem dan contact op met: