NWO-netwerkhack: bekendmaking integrale callplanning in de week van 15 maart

8 March 2021

Het netwerk van NWO, en daarmee Regieorgaan SIA, is voorlopig niet benaderbaar. De servers zijn gehackt. Op dit moment is alles erop gericht om het huidige probleem zo snel mogelijk te verhelpen. Het is op dit moment niet te zeggen hoelang deze situatie gaat duren. Wél verwachten we in de week van 15 maart meer informatie te kunnen geven over de planning van onze subsidieregelingen.

Aanvraagproces wordt naar verwachting in week van 22 maart hervat

NWO/Regieorgaan SIA verwacht op afzienbare termijn weer operationeel te kunnen zijn. Het primaire proces (het subsidieproces) wordt naar verwachting in de week van 22 maart hervat. Dit met waar nodig aangepaste sluitingsdata en termijnen.

Aangepaste callplanning bekend in week van 15 maart

Een aangepaste integrale callplanning wordt in de week van 15 maart bekendgemaakt. Tot die tijd is het niet mogelijk in te gaan op individuele vragen over specifieke calls. De aangepaste integrale callplanning, voor heel NWO (inclusief Regieorgaan SIA), wordt als update op NWO.nl geplaatst. Regieorgaan SIA publiceert ook op deze website, regieorgaan-sia.nl, de aangepaste planning van de eigen subsidieregelingen.