Ontvang feedback op je GoCi voorstel tijdens het online spreekuur

3 February 2021

Ben je van plan om voor 10 maart je voorstel in te dienen voor de KIEM GoCI regeling en wil je inhoudelijke feedback op je voorstel? Dan kun je je nu inschrijven voor ons online spreekuur op dinsdag 16 februari van 13.00-14.00 uur en donderdag 18 februari 11.00-12.00 uur of schriftelijk feedback aanvragen.

Onafhankelijk

De programmacommissie van GoCI geeft een onafhankelijk advies over je voorstel en heeft daarover geen contact met de beoordelingscommissie. Aan het advies kunnen geen rechten worden ontleend. Wel kan het je helpen om je voorstel te verbeteren. Daarnaast kunnen we je bijvoorbeeld helpen met vragen over samenwerkingspartners en andere financieringsmogelijkheden.

Wees er op tijd bij

We hebben maar een beperkt aantal plekken beschikbaar voor ons online spreekuur, dus schrijf je snel in door een mailtje te sturen naar wietske.vandenheuvel@regieorgaan-sia.nl met een voorkeur voor een van de data en een concept van je plan in de bijlage. Toewijzen van een plek gaat op volgorde van binnenkomst en de uiterste deadline voor inschrijving is 8 februari. Bij veel belangstelling proberen we nog een online spreekuur te organiseren of geven we schriftelijk advies.

Andere vragen

Wil je schriftelijke feedback of heb je een andere vraag over het GoCI programma, vul dan het formulier in op de website van Clicknl. Houd er wel rekening mee dat het even kan duren voordat je een reactie krijgt.

Meer informatie?

Neem contact op met:

Wietske van den Heuvel
Programmamanager