Regieorgaan SIA vanaf 22 maart weer bereikbaar

19 March 2021

Maandag 22 maart is NWO, en daarmee Regieorgaan SIA, weer bereikbaar en in bedrijf. Vanaf die datum zijn alle medewerkers per e-mail en telefonisch te bereiken. Ook ISAAC is dan weer open.

De informatie op de website over onze calls en de informatie in ISAAC is dan kloppend. Deze informatie is in overeenstemming met ons eerdere bericht over de opstart na de netwerk-hack.

Nieuwe planning

De tijdlijnen op onze rondepagina’s op deze site zijn vanaf maandag aangepast aan de nieuwe situatie. Helaas lukt het ons niet om de teksten van alle calls for proposals aan te passen voor 22 maart. We gaan er voor zorgen dat de aangepaste callteksten zo snel mogelijk gepubliceerd worden op de betreffende pagina's. Zeker bij calls met een deadline in de komende weken kan dit betekenen dat we indieners na indienen zullen informeren over het aangepaste tijdpad.

Start werkzaamheden

In principe start Regieorgaan SIA weer met alle werkzaamheden. In de praktijk zullen wij voorrang geven aan die rondes die lopen en waar aanvragers op een resultaat wachten. Werkzaamheden die niet direct met rondes of lopende onderzoeksprojecten te maken hebben, starten we iets langzamer op.

Merendeel informatie hersteld

Het is gelukt om het merendeel van de informatie van de servers te herstellen maar het kan nog steeds zo zijn dat sommige zaken missen. Een deel van de informatie (maar niet die uit ISAAC) uit de week voorafgaand aan 13 februari is verloren gegaan. Ook mailberichten die tussen 6 februari en 7 maart aan ons zijn gestuurd zijn niet aangekomen.

Onze medewerkers doen hun uiterste best om je weer van dienst te zijn en het opstarten van subsidieregelingen en -processen heeft onze eerste prioriteit. In sommige gevallen vraagt dat meer tijd dan je van ons gewend bent. Wij hopen op je begrip.