Update NWO-hack: stel je vragen via webformulier

16 February 2021

Het netwerk van NWO, en daarmee Regieorgaan SIA, is voorlopig niet benaderbaar. De servers zijn gehackt. Op dit moment is alles erop gericht om het huidige probleem zo snel mogelijk te verhelpen. Het is op dit moment niet te zeggen hoelang deze situatie gaat duren.

Primair proces tot nader order stilgelegd

Door de hack van de NWO-netwerkservers is het voor NWO, en daarmee Regieorgaan SIA, onmogelijk het primaire proces uit te voeren. Alle activiteiten die daarmee samenhangen, van het openen van nieuwe calls tot het beoordelingsproces, zijn daarom tot nader order stilgelegd.

Medewerkers niet bereikbaar

Mails aan NWO’ers en dus medewerkers van Regieorgaan SIA komen niet aan en blijven daarom onbeantwoord.

Stel je vraag via NWO-webformulier

Om de vragen van relaties te beantwoorden heeft NWO een webformulier geopend. Een team van specialisten binnen NWO geeft zo spoedig mogelijk antwoord op de binnengekomen vragen. Deze antwoorden worden gebundeld op een speciale Frequently Asked Questions (FAQ)-pagina over de NWO-hack.

Je krijgt geen persoonlijk antwoord op je vragen. Als je een vraag indient via het formulier, kan dit anoniem. Kijk voordat je een vraag indient eerst op de FAQ-pagina. Misschien staat het antwoord op jouw vraag er al bij.