Webadres ISAAC gewijzigd: links in call for proposals werken niet meer

11 August 2022

Het aanvraag- en monitoringssysteem ISAAC heeft een update gehad. Met deze update is het webadres (URL) van ISAAC veranderd. Hierdoor werken de directe verwijzingen naar ISAAC die je vind in onze call for proposals niet meer.

Om een subsidie aan te vragen, gebruik je het systeem ISAAC. In de call for proposals die wij publiceren (pdf-documenten) staat altijd een directe link naar de desbetreffende subsidieregeling. Als je ingelogd bent in ISAAC, kom je met behulp van deze link meteen terecht op de juiste plek voor alle actuele informatie en formulieren. Door de verandering in de URL van ISAAC werken deze links niet meer. Ook de link naar de helpdeskpagina werkt niet meer.

Op de website van Regieorgaan SIA vind je informatie over al onze regelingen. Je vindt het overzicht van onze regelingen op de pagina Financiering. Op de rondepagina van een openstaande ronde staat altijd de juiste directe link naar de desbetreffende subsidieregeling in ISAAC. Je vindt de link bovenaan de pagina in de blauwe button met "Financiering aanvragen", direct onder de tijdlijn. Verderop de pagina onder het kopje "Indienen via ISAAC" vind je opnieuw een linkbutton met diezelfde directe link. Alle links zijn op 11 augustus 2022 aangepast naar de nieuwe werkende links.

Naast het gebruik van directe links naar de subsidieregeling waarnaar je op zoekt bent, kun je ook altijd handmatig de regeling opzoeken in ISAAC.

Vragen

Heb je een vraag over ISAAC? Raadpleeg dan onze informatiepagina over ISAAC. Hier vind je ook contactgegevens van de helpdesk. Stuit je onverhoopt toch op een niet-werkende link? Laat het ons weten via communicatie@regieorgaan-sia.nl.