SIA-congres

Op donderdag 28 november is het SIA-congres 2024. Het SIA-congres is dé ontmoetingsplek voor alle betrokkenen bij en geïnteresseerden in praktijkgericht onderzoek van hogescholen. Zo'n 500 mensen komen elk jaar bij elkaar om kennis te delen, nieuwe ontwikkelingen te volgen en in gesprek te gaan over praktijkgericht onderzoek.

Inhoud

SIA-congres 2024 op 28 november

Op donderdag 28 november 2024 vindt het SIA-congres voor de 14e keer plaats. Dit jaar in NBC Congrescentrum in Nieuwegein. Meer informatie over dit congres volgt later. Dus hou onze website goed in de gaten!

SIA-congres 2023

Het SIA-congres 2023 stond in het teken van ruim 20 jaar praktijkgericht onderzoek van hogescholen en het 20-jarig jubileum van Regieorgaan SIA. Het thema was: praktijkgericht onderzoek in samenspel. Er werd teruggekeken op hoe het onderzoek in 20 jaar een wezenlijk onderdeel is geworden van het takenpakket van hogescholen. En vooruitgekeken onder andere door ideeën te vormen over hoe er meer samengewerkt kan worden tussen mbo, hbo en wo.

Met wie speel jij het liefst samen?

Een team van RAAK-reporters ging tijdens het congres op onderzoek uit: met wie speelt de SIA-congres-bezoeker het liefst samen, en waarom komen trouwe bezoekers terug naar het SIA-congres? Bekijk de video!

Meer informatie

Heb je een vraag over het congres? Neem dan contact op met:

Yivat Muskens

Communicatieadviseur