Ingeborg van der Ven (voorzitter)

Ingeborg van der Ven.jpg

Vanuit haar expertise op bestuur van de kennissector richt Ingeborg van der Ven zich op thema’s en projecten die je aan het denken zetten. Zo opende ze in januari dit jaar de expositie Onbevangen over de beeldvorming van vrouwelijke experts in Nederland. Als ondernemer, journalist en bestuurskundige is haar werkveld altijd verbonden met politiek, media en cultuur. “Samenwerken met mensen die groot willen denken en de waarheid aankunnen. Dat is toch geweldig!” Op dit moment werkt Ingeborg aan verschillende beleidsevaluaties en adviezen binnen het hoger onderwijs en de cultuursector.

Jalbert Kuijper

Jalbert Kuijper is een geboren ondernemer, en co-founder van meerdere bedrijven zoals Inpact (later verkocht aan LostBoys), Xeed en Wecanbeheroes en OpenHealth. Daarnaast is hij partner bij SchaalPlus, een bedrijf dat de brug bouwt tussen jonge digitale talenten en organisaties die de digitalisering van binnenuit willen vormgeven en digitaal talent aan zich willen verbinden. De laatste jaren was hij directeur Business Development & Innovation bij WNF. Jalbert is ook ambassadeur voor de Take-off hbo regeling van Regieorgaan SIA. De regeling biedt onderzoekers en onderzoekende studenten de kans kennis uit onderzoek om te zetten in ondernemerschap.

Jalbert Kuijper.jpg

Jildou Schotanus

Jildou vorig jaar zij samen met haar projectteam van HZ University of Applied science de RAAK-award voor het onderzoek Meerwaarde met mosselen. Een onderwerp waar Jildou onlangs op promoveerde. Jildou is ecoloog en geïnteresseerd in de relatie tussen mens en natuur, ecosysteemrestauratie en -verduurzaming. Ze werkt bij het Nederlands Instituut voor Onderzoek der Zee (NIOZ). Binnenkort begint zij aan een nieuw project aan het NIOZ in Yerseke. Binnen dit project doet zij onderzoek naar het verbeteren en het verder verduurzamen van de mosselkweek.

Jildou Schotanus.jpg