Ingeborg van der Ven (voorzitter)

Vanuit haar expertise realiseert Ingeborg van der Ven projecten die je aan het denken zetten. Als ondernemer, journalist en bestuurskundige is haar werkveld altijd verbonden met politiek, media en cultuur. “Samenwerken met mensen die groot willen denken en de waarheid aankunnen. Dat is toch geweldig!” Haar expositie Onbevangen op het ministerie droeg bij aan het lopende gesprek over een inclusieve sector. In september verschijnt een podcastserie over wetenschap en carrièrepaden in samenwerking met De Jonge Akademie.

Jalbert Kuijper

Jalbert Kuijper is een geboren ondernemer, en co-founder van meerdere bedrijven zoals Inpact (later verkocht aan LostBoys), Xeed, Wecanbeheroes en OpenHealth. Hij begeleid de transformatie van bedrijven in de digitalisering en is een bruggenbouwer tussen de digitale wereld en organisaties die de digitalisering van binnenuit willen vormgeven en digitaal talent aan zich willen verbinden.

De laatste jaren was hij directielid bij het Wereld Natuur Fonds (WWF) en is momenteel actief bij de VVD in Den Haag. Kuijper is ook ambassadeur voor de Take-off hbo regeling van Regieorgaan SIA. De regeling biedt onderzoekers en onderzoekende studenten de kans kennis uit onderzoek om te zetten in ondernemerschap.

Albert ten Busschen

Albert ten Busschen heeft meer dan 30 jaar ervaring in de composiet-industrie. Toen hij in 2015 bij Windesheim als associate lector begon heeft hij samen met collega-onderzoekers en studenten een nieuwe methode van hergebruik van End-of-Life composieten ontwikkeld. Via een reeks van KIEM-VANG-projecten en twee RAAK-projecten is dit tot een industriële methode uitgegroeid. Voor de laatste van deze 2 RAAK-projecten heeft hij in 2021 de RAAK-award gekregen. De Nederlandse ontwikkeling wordt inmiddels ook internationaal bekend en in april 2022 heeft het de prestigieuze JEC Innovation Award opgeleverd.