Innovatiefestival TEKNOWLOGY 2024

  • June 25, 2024

Wat is de rol van technologie in de transitie naar een duurzame toekomst? Het thema van innovatiefestival TEKNOWLOGY dit jaar is transitie: Shaping tomorrow, today. Bezoek het festival en laat je inspireren door voorlopers uit onderzoek, industrie en de publieke sector.

Onderzoek en technologie

TEKNOWLOGY combineert onderzoek, technologie, innovatie en valorisatie om te verbinden en te inspireren. Onderzoekers uit verschillende disciplines, innovators, ondernemers en beleidsambtenaren kunnen met elkaar in contact komen en kennis en ideeën uitwisselen om elkaar te inspireren.

Hogescholen

Praktijkgericht onderzoek is onmisbaar als het gaat om het inzetten van technologie voor maatschappelijke uitdagingen. Deelname aan TEKNOWLOGY draagt direct bij aan het ontstaan van nieuw contact en nieuwe samenwerking met onderzoekers en professionals in het technologisch veld. Ook op de informatiemarkt en in het programma is praktijkgericht onderzoek vertegenwoordigd. Het festival is gratis te bezoeken. Meer informatie over het programma volgt.

De voertaal van TEKNOWLOGY is Engels.