PIT

Maak kennis met PIT magazine. PIT staat vol interviews met inspirerende mensen, sterke initiatieven en mooie verhalen uit de dagelijkse praktijk. In PIT kun je lezen hoe hogescholen samen met andere partijen bijdragen aan oplossingen voor de grote vraagstukken in de samenleving. PIT ademt 100% praktijkgericht onderzoek.

PIT#3: Maatschappelijk verdienvermogen

Klimaat, onderwijs, wonen of de zorg: de grote uitdagingen van deze tijd maken ons duidelijk dat het roer drastisch om moet. We hebben een aanpak nodig met focus op zowel welvaart als welzijn – een combinatie die we ‘maatschappelijk verdienvermogen’ noemen.

Welke rol spelen hogescholen hierin? Je leest het in nummer 3 van het magazine PIT dat als thema Maatschappelijk verdienvermogen heeft. PIT #3 verscheen op 15 september en is gelanceerd tijdens de opening van CASE (voorheen Centre of Expertise Arts & Education) in Amsterdam.

Eerdere edities van PIT

Lancering PIT #1: Gezondheid en Zorg

Op 2 februari lanceerden we het 1e nummer van PIT magazine. Kijk een compilatie van de lancering terug:

PIT magazine

PIT staat voor praktijk, innovatie en toepassing: de kern van praktijkgericht onderzoek. Het magazine zet praktijkgericht onderzoek in de schijnwerpers en belicht de kracht van de samenwerking tussen hogescholen, bedrijven, kennisinstellingen en andere partijen.