Werken bij Regieorgaan SIA

Wil jij je inzetten voor het praktijkgericht onderzoek? Misschien is een functie bij Regieorgaan SIA dan iets voor jou.

Bekijk onze vacatures

Zet je in voor praktijkgericht onderzoek

Bij Regieorgaan SIA werken ongeveer 80 collega's die zich inzetten voor meer en beter praktijkgericht onderzoek van hogescholen. Ieder vanuit zijn of haar eigen expertise. De organisatie bestaat uit een directie, programmamanagers, programmamedewerkers, programma-assistenten, adviseurs en een secretariaat.

Medewerkers van Regieorgaan SIA worden gedreven door kwaliteit, zoeken de samenwerking op en zijn heel betrokken bij elkaar en het werkveld. We werken vanuit ons kantoor in Utrecht.

Meet & greet rondom vacatures

We organiseren regelmatig meet & greet-bijeenkomsten rondom vacatures voor programmamanagers. De bijeenkomsten zijn bedoeld om wederzijds informeel kennis te maken en je meer te vertellen over onze organisatie. Zo kom je er op een laagdrempelige manier achter of werken bij Regieorgaan SIA bij je past.

Open sollicitatie

Heb je interesse in werken bij Regieorgaan SIA, maar is er op dit moment geen vacature? Of ben je op zoek naar een stage? Laat het ons weten. Stuur een e-mail naar Erik Greven, hoofd bedrijfsvoering bij Regieorgaan SIA. P&O-adviseur Gitte Schepers kan je meer informatie geven over procedures en arbeidsvoorwaarden bij Regieorgaan SIA/NWO.

Onderdeel van NWO

Regieorgaan SIA is onderdeel van de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO). NWO is de belangrijkste wetenschapsfinancier in Nederland en zorgt voor kwaliteit en vernieuwing in de wetenschap. NWO investeert jaarlijks rond € 1 miljard in onderzoek.

De organisatie NWO bestaat uit 2 onderdelen: een domeinorganisatie en een institutenorganisatie. De domeinorganisatie kent 3 domeinen: Exacte en Natuurwetenschappen (ENW), Toegepaste en Technische Wetenschappen (TTW) en Sociale en Geesteswetenschappen (SGW). Onder de domeinorganisatie vallen ook 2 regieorganen: Regieorgaan SIA en het Nationaal Regieorgaan Onderwijsonderzoek (NRO).

Onder de institutenorganisatie bestaan 9 onderzoeksinstituten: AMOLF, ARCNL, ASTRON, CWI, DIFFER, Nikhef, NIOZ, NSCR en SRON. In totaal werken zo’n 2.500 mensen bij NWO, waarvan ongeveer 1.400 onderzoekers bij de NWO-instituten.

2 werknemers van NWO poseren naast de tekst 'Samen werken aan wetenschap'.

NWO als werkgever

Het bevorderen van (wetenschappelijk) onderzoek en het vergroten van wetenschappelijke en maatschappelijke impact, kortom het succes van NWO, valt of staat met de inzet, kwaliteit, bevlogenheid en betrokkenheid van onze medewerkers. NWO is een werkgever die medewerkers ruimte biedt voor het optimaal inzetten en ontplooien van talenten, waarin vertrouwen, trots en een plezierige samenwerking centraal staat.

We werken elke dag weer aan een inclusieve omgeving waarin werknemers hun talenten kunnen ontwikkelen en zich gewaardeerd en betrokken voelen. Een werkomgeving waarin ruimte is voor verschillen en waarin iedereen kan uitblinken, zich geïnspireerd en gemotiveerd voelt.

Contact

Wil je meer informatie over werken bij Regieorgaan SIA? Neem dan contact op met: