NWO Life 2024

  • May 22, 2024
  • May 23, 2024

NWO Life - de jaarlijkse wetenschappelijke conferentie die alle disciplines in de Nederlandse levenswetenschappen op alle schalen bestrijkt - vindt dit jaar plaats op 22 en 23 mei in Egmond aan zee. Hogescholen kunnen een voorstel doen voor een presentatie (deadline 19 maart) of een posterpresentatie (deadline 16 april).

Grenzen verkennen en verleggen

NWO Life verbindt onderzoekers met elkaar, verkent en verlegt grenzen, en is dé plek om nieuwe of gewenste ontwikkelingen in het vakgebied te bespreken, geïnspireerd te raken door elkaars onderzoek en benaderingen, en nieuwe interdisciplinaire samenwerkingen te starten. Dit alles in het kader van het centrale thema van NWO Life 2024: the art of living.

Verwacht toonaangevende sprekers, inspirerende parallelsessies, posterpresentaties van veelbelovende wetenschappelijke talenten en een breed scala aan workshops. Het programma wordt momenteel nog vormgegeven. Ook hogescholen worden van harte uitgenodigd om een voorstel in te dienen voor een (poster)presentatie. Meer informatie hierover vind je op de website van NWO Life.