Lancering PIT #4 Energietransitie & Duurzaamheid

21 June 2023

Donderdag 22 juni verschijnt de 4e editie van PIT magazine. Dit nummer staat in het teken van het thema Energietransitie & Duurzaamheid. Het 1e exemplaar wordt overhandigd tijdens het New Energy Forum - Step into the transition. Het magazine is daarna ook digitaal te lezen.

Energietransitie thema in praktijkgericht onderzoek

De aarde warmt steeds verder op, dat vraagt forse aanpassingen van iedereen. In hoe we leven, wonen, energie opwekken en grondstoffen (her)gebruiken. Dat zien we ook terug binnen praktijkgerichte onderzoeken, waarin de energietransitie steeds vaker centraal staat. Wat is de laatste stand van zaken in dat onderzoek? Je leest het in nummer 4 van PIT.

Overhandiging PIT #4

PIT #4 verschijnt op 22 juni en wordt tijdens het New Energy Forum - Step into the transition door lector Reint Jan Renes (Hogeschool van Amsterdam) overhandigd aan Jessie Harms, beleidsmedewerker bij het Nationaal Klimaat Platform (NKP).

New Energy Forum is hét event voor de (aanstaande) energie- en mobiliteitsprofessional. Tijdens zijn key note gaat Reint Jan Renes in op de vraag wat mensen motiveert om klimaatvriendelijkere keuzes te maken. In gesprek met Jessie Harms bespreken ze hun gezamenlijke opdracht: hoe betrek je mensen bij de klimaattransitie?

PIT #4 wordt rond 15.30 uur overhandigd en is daarna ook online te lezen.