SIA-congres

Op 25 november komt het SIA-congres live vanuit Beeld en Geluid in Hilversum. Het belooft weer een dag te worden vol inspirerende sessies en ontmoetingen waarin alles draait om praktijkgericht onderzoek. Je kunt het congres bijwonen op locatie of online volgen.

Het SIA-congres is dé ontmoetingsplek voor alle betrokkenen bij en geïnteresseerden in praktijkgericht onderzoek van hogescholen. Ruim 500 mensen komen bij elkaar om kennis te delen, nieuwe ontwikkelingen te volgen en te discussiëren over praktijkgericht onderzoek.

Grenzen doorbreken met praktijkgericht onderzoek

Dit jaar is de titel van het congres Grenzen doorbreken met praktijkgericht onderzoek. We staan in de maatschappij voor grote uitdagingen. Praktijkgericht onderzoek zit in de haarvaten van die uitdagingen en verbindt daar praktijk, onderzoek en onderwijs.

Het onderzoek van hogescholen kan vanuit die rol een belangrijke bijdrage leveren aan oplossingen waarbij iedereen wordt betrokken. Daarover gaan we in gesprek op 25 november tijdens het SIA-congres 2021. Plenair, in debat en interviews en (online) sessies.

Op locatie en online

Dit jaar is het mogelijk het congres bij te wonen op locatie bij Beeld en Geluid in Hilversum, of online vanaf je eigen (thuis)werkplek.

Op locatie kunnen we 200 mensen ontvangen. Dus geef je snel op als je verzekerd wilt zijn van een plek. Deelname bepalen we op volgorde van inschrijving. Wil je aanwezig zijn in Beeld en Geluid dan zijn wij verplicht te controleren op een coronatoegangsbewijs.

Programma

Op dit moment werken we hard aan het programma. Binnenkort maken we de eerste sprekers en sessies bekend op deze pagina.

Ook dit jaar reiken we de RAAK-award uit aan 1 van de 6 genomineerden voor de prijs. En de kersverse Deltapremiewinnaars zijn te gast. Op maandag 22 november wordt bekend welke 2 lectoren de premie van € 500.000 ontvangen. Tijdens het congres maak je kennis met ze.

Dagvoorzitter van het congres is Gerrit Heijkoop. Het congres vindt plaats tussen 10.30 en 16.00 uur.

Meer informatie

Heb je een vraag over het congres? Neem dan contact op met:

Marianne Kroon
Communicatieadviseur