SIA-congres

Op 19 november komt het SIA-congres live vanuit TivoliVredenburg. Je kunt het congres online volgen. Een dag vol inspirerende sessies en ontmoetingen waarin alles draait om praktijkgericht onderzoek.

Praktijkgericht onderzoek gaat door

In uitdagende omstandigheden weten juist praktijkgericht onderzoekers kansen te pakken door onderzoek en innovatie in en met de praktijk. Het thema van het congres is daarom: Praktijkgericht onderzoek gaat door!

Online programma

We zijn vanaf 11.00 tot 15.30 uur live te volgen. Tijdens het congres is er in het plenaire gedeelte volop aandacht voor allerlei actuele thema's rondom praktijkgericht onderzoek. Daarnaast gaan we in gesprek met onderzoekers en bestuurders over hoe zij invulling geven aan het thema Praktijkgericht onderzoek gaat door! Hieronder vind je het tijdschema van de dag.

Tijdschema

10.45 Neem vast een kijkje in de digitale omgeving

11.00-11.45 uur: Opening en plenaire sessie met o.a.

  • Praktijkgericht onderzoek gaat door: In gesprek met onderzoekers en bestuurders
  • Live in verbinding met de genomineerden voor de RAAK-award

11.50-12.35 uur: Parallelle sessies ronde 1

12.35-13.15 uur: Lunch & livestream

13.15- 14.00 uur: Parallelle sessies ronde 2

14.05-14.50 uur: Keynotes

15.00-15.30 uur: Plenaire sessie

Deelsessies

Er zijn verschillende deelsessies te volgen over actuele onderwerpen binnen de wereld van praktijkgericht onderzoek. Onderwerpen die hier bijvoorbeeld aan bod komen zijn: carrièreperspectief voor onderzoekers, AI, Open Science en meer.

Natuurlijk reiken we ook dit jaar weer de RAAK-award uit. Ook van deze online uitreiking maken we, net als bij de 'live' versie tijdens andere jaren, een verrassend en feestelijk moment.

Kortom, een dag waarop alles draait om praktijkgericht onderzoek, vol actualiteit, interessante sessies, ontmoetingen en verrassingen. Het volledige programma volgt binnenkort. Houd hiervoor onze website in de gaten.


Meer informatie

Houd deze pagina en onze nieuwsbrief in de gaten voor meer informatie.

Heb je een vraag over het congres? Neem dan contact op met:

Marianne Kroon
Communicatieadviseur

Foto TivoliVredenburg: Jelmer de Haas